Count-On

Op zoek naar een boekhouder?

Recent gestart als ondernemer en op zoek naar een boekhouder? Of bent u een ervaren ondernemer die graag de financiële administratie wenst uit te besteden? Count-On is dé boekhouder voor zzp’ers, startende ondernemers en ondernemers in het MKB met gericht advies, een zorgvuldige werkwijze en één vast aanspreekpunt voor uw boekhouding.

Count-On is er voor iedere ondernemer

Een ondernemer heeft niet alleen ondersteuning nodig bij het voeren van een administratie ook is het belangrijk dat ondernemers op de hoogte worden gebracht van de administratieve verplichtingen en fiscale regelingen. Veel ondernemers zien de boekhouding als een last en stellen het uit tot op het laatste moment of groeien dusdanig snel dat ze zelf niet meer toekomen aan de administratie. Count-On zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie door uw boekhouding uit handen te nemen, fiscale aangiften te verzorgen en u gevraagd en ongevraagd te voorzien van advies.

IJdo & Sahin Financieel Advies (klant en samenwerkingspartner op het gebied van hypotheken en verzekeringen)

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk digitaal en geautomatiseerd te werken. Met de online mogelijkheden van ons boekhoudpakket heeft u op ieder moment inzicht in uw resultaten. Facturen kunnen digitaal worden aangeleverd en bankkoppelingen en koppelingen met webshops kunnen eenvoudig worden ingesteld waardoor transacties dagelijks worden ingelezen. Ook kunt u met behulp van ons boekhoudpakket verkoopfacturen (en offertes) opstellen en versturen naar klanten waarna deze direct worden verwerkt in de administratie.


Bent u een startende ondernemer en wenst u op weg te worden geholpen bij het opzetten en het bijhouden van de financiële administratie? Of bent u dusdanig gegroeid met uw bedrijf dat u zelf geen tijd meer overhoudt voor de boekhouding? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken waar uw behoefte ligt.

Ennio’s Barbershop (klant)