Count-On

Op zoek naar een accountant?

Vaak worden de termen boekhouder en accountant door elkaar gehaald en met elkaar verward. Wat zijn de verschillen?

Een boekhouder of samenstellend accountant is verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie, het verzorgen van de fiscale aangiften en het samenstellen van jaarcijfers. Een boekhouder kijkt naar de financiële huishouding in het heden en adviseert over de toekomt.

Een register-(controlerend) accountant kijkt vooral terug, stelt vast dat de financiële cijfers een juist beeld geven van de werkelijkheid en conform wet- en regelgeving zijn opgesteld. Een accountant geeft (afhankelijk van het type opdracht) zekerheid bij de cijfers.

Afhankelijk van het type ondernemer en type opdracht treden wij op als boekhouder of als controlerend-accountant.

Count-On | Accountancy in Twente | Accountantskantoor in Enschede

Accountancy

Een boekhouder kijkt naar de financiële huishouding in het heden en adviseert over de toekomt. Een register-(controlerend) accountant kijkt vooral terug, stelt vast dat de financiële cijfers een juist beeld geven van de werkelijkheid en conform wet- en regelgeving zijn opgesteld. Een accountant geeft (afhankelijk van het type opdracht) zekerheid bij de cijfers.

Als accountantskantoor bieden wij een breed scala aan dienstverlening, hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende diensten binnen accountancy:

Op zoek naar een accountant en benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem gerust contact op!